‘De Ondernemer’ start met eerste virtueel gesproken nieuwsbrief

De Ondernemer lanceert de eerste ‘pratende nieuwsbrief’.

Door de technologische ontwikkeling Text To Speech (TTS) zijn artikelen daarin niet alleen te lezen, maar worden die ook door een virtuele stem verteld. Dagelijks om half 8 ’s ochtends ploft ‘De Ondernemer Vandaag’ op de digitale deurmat met een mix van nieuws, interviews, blogs en podcasts.

“Onze ‘pratende nieuwsbrief’ bevindt zich in de eerste fase. Het is nieuw, innovatief, onderscheidend maar zeker ook nog in ontwikkeling. En dat doen we juist graag samen met de ondernemers die ‘m dagelijks willen ontvangen”, vertelt online marketeer Roel de Wit van De Ondernemer.

Text To Speech zet geschreven teksten om naar virtueel gesproken teksten. Hiervoor maakt De Ondernemer gebruik van de technologie en expertise van tech-startup XS2RADIO. Eerder heeft NU.nl, ook onderdeel van DPG Media, er in hun app mee geëxperimenteerd. De Ondernemer zet het vooralsnog in voor de dagelijkse nieuwsbrief en smartspeakers als Google Assistant.

In april start een grootschalige online promotiecampagne met een win-actie om ‘De Ondernemer Vandaag’ verder onder de aandacht te brengen. Aanmelden voor de ‘pratende nieuwsbrief’ kan via deondernemer.nl/nieuwsbrief.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*