De Coen en Sander Show vereeuwigd bij Beeld & Geluid

De Coen en Sander Show beleefde vandaag, na ruim 1200 uitzendingen, zijn laatste dagelijkse show bij Radio 538. Beeld & Geluid gaat alle uitzendingen van het duo bij Radio 538 in zijn archief opnemen. De 2000 uitzendingen die het langst zittende radio-duo bij 3FM maakte, zitten al in het archief. De Coen en Sander Show verdwijnt niet van de radio, maar verhuist naar de vrijdag.  Vier attributen naar Beeld & GeluidTijdens de uitzending werden vanmiddag al live vier attributen aan Beeld & Geluid overhandigd. Naast het Request Rad werd ook de koptelefoon van Sander Lantinga, waar hij naar schatting zo’n 2900 uitzendingen mee heeft gepresenteerd, overhandigd. Daarnaast worden ook de Marconi Impact Award 2015, gewonnen vanwege de overstap van 3FM naar Radio 538 en een selectie uit de bierpullen die op Das Coen und Sander Fest standaard werden uitgedeeld aan bezoekers, aan het archief van Beeld & Geluid toegevoegd.  

16 Comments

   • 30 jaar het OOG , Langs de Lijn , Radi-O-lympia (vanaf 1976 t/m 2006) en Radio Tour de France vanaf 1977 t/m 2006 . Is dit genoeg radio , Bertje !

   • Toy en Herman hebben ook hetzelfde niveau Nederlands, verrassend dus zeker niet dat die het met elkaar eens zijn.

     • Juul, Herman weet na 30 jaar radio nog steeds niet waar de komma moet staan en ook niet dat er na een vraag een vraagteken geplaatst wordt.

     • Oh, dat bedoel je.
      We gaan de mensen de maat nemen dus.
      Mogen we mensen dan ook vragen naar onderbouwing als ze weer eens wat beweren?
      Als ik dat dan vraag zie je ze niet meer.

      Nou dan is er wel even werk hier…………………….(punt)

  • Het hoeft je smaak niet te zijn, maar waarom steeds dat denigrerende ‘kleutertjeluister radio’ gebruiken? Coen en Sander hadden een brede groep luisteraars die het programma waardeerden. Ik heb respect voor al je radio ervaring. Zou je vanuit al die ervaring ook een toelichting kunnen geven waarom je het ‘kleutertjeluister radio’ vind?

 1. Coen & Sandershow, altijd van genoten op 3FM. Daar was dat echt een goed en creatief programma. Op 538 werd het helaas niet meer hetzelfde. Daar was de vormgeving een drama. Terwijl dat onder BNN top was. intro, filelied, Paultje Pils enz enz.. Allemaal vervangen op 538 door commercieel klinkende meuk afgewisseld met slechte en telkens dezelfde platen.

 2. @Juul We gaan de mensen de maat nemen dus.
  Mogen we mensen dan ook vragen naar onderbouwing als ze weer eens wat beweren?
  Als ik dat dan vraag zie je ze niet meer.

  Een beetje wat je zelf altijd doet hier als iemand een andere mening heeft dan jij of als die ander gelijk heeft.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*