Danny Ghosen keert terug op straat met spraakmakende serie

Journalist en documentairemaker Danny Ghosen gaat vanaf deze week de straat weer op. In een nieuwe reeks van 14 afleveringen zien we hoe Ghosen het land in trekt en verslag doet van problemen en spanningen op plekken en bij groepen die moeilijk toegankelijk zijn. Danny op straat speelt in op de actualiteit. In de eerste aflevering gaat hij op pad met rapper Cor, die Danny meeneemt in zijn buurt en naar zijn oude criminele vrienden.  

Danny duikt in de wereld van rapper Cor. Hij koos op jonge leeftijd al voor een criminele carrière. Puur voor het geld. Na jaren in de gevangenis te hebben gezeten, wil hij liever met muziek zijn geld verdienen. Maar zijn teksten gaan over zijn criminele leven – en hij blijft in zijn clips met wapens zwaaien. Kan je wel loskomen van het criminele circuit als je rapcarrière daarop is gebouwd?
  
 Actualiteit
 Danny gaat op zoek gaat naar de rafelranden van ons land en naar individuele verhalen die staan voor een groter verhaal met veel impact op de maatschappij. Hij duikt in werelden die we niet zo goed kennen, maar die altijd een link hebben met de actualiteit. Ghosen investeert in de betrokkenen, gaat het gesprek aan, stelt kritische vragen en deinst niet terug als het bedreigend wordt. Zo weet hij bloot te leggen wat de problemen zijn en waar deze vandaan komen. Het resultaat is een serie indringende en spraakmakende verslagen van werelden die veelal gesloten of onbekend blijven voor het grote publiek.
  
Danny op straat bestaat uit 14 afleveringen van 13 minuten, die vanaf 3 september t/m 17 december iedere donderdagavond worden uitgezonden rond 21.05 uur bij NTR op NPO 2.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*