Dagblad Gooi en Eemlander komt met Mediastadpodcast: Hillywood

Hillywood. Hilversum. De Mediastad. Wat er gemaakt wordt horen en zien we iedere dag, maar wat gebeurt er nu echt in de Mediastad? Hoe gaat het er achter de schermen aan toe en hoe wordt Hilversum weer een bruisende mediastad?

Die vragen en de antwoorden daarop staan het komend jaar centraal in ‘Hillywood: de podcast’. Een podcast vol gekke, vrolijke en verrassende verhalen. De podcast wordt gemaakt door Maarten Kolsloot en Nienke de Looff. Kolsloot werkt als onderzoeksjournalist bij deze redactie en schrijft over de media in en rond Hilversum. De Looff werkte voor NOS Sport en KRO-NCRV waar zij onder andere een documentaire maakte. De Looff is freelance video- en podcastmaker.

In aflevering 1 ‘Werken in Hillywood’ vertellen presentatrice Mischa Blok en radiomaker Jacob de Vries over werken in de Mediastad. Blok stuurde honderd sollicitatiebrieven en kwam nog niet aan de bak. Wat zijn zo de mores op werkgebied? Hoe ga je om met relaties op de werkvloer? Blok en De Vries weten daar alles van: naast collega’s werden ze ook geliefden en ex-geliefden. Over dat laatste maakten ze zelf dan weer een baanbrekende podcast: ‘Exen De Podcast’.

In aflevering 2 komt Lammert de Bruin aan het woord over de wilde jaren van Hillywood in een aflevering met de titel: ‘Hoe wild is Hillywood?’

Hillywood: de podcast is hier te beluisteren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*