Dag en Nacht Media gaat commerciële samenwerking aan met Voetbal International

Voetbal International en Dag en Nacht Media gaan per direct een commercieel en strategisch partnerschap aan.

Samen gaan ze het aanbod en de exploitatie van kwalitatieve Nederlandse voetbalpodcasts verder uitbouwen. Freek Jansen, hoofdredacteur VI: “Het is heel mooi dat we de kracht kunnen bundelen met Dag en Nacht Media, de grootste speler in de podcastwereld.”

VI geeft op dit moment vier succesvolle podcasts uit. Drie daarvan richten zich op de grootste Nederlandse voetbalclubs. De Pak Schaal Podcast wordt gemaakt door VI-hoofdredacteur Freek Jansen en Dag en Nacht hoofdredacteur (en Ajax-supporter) Arco Gnocchi. Freek Jansen: “We zijn alweer anderhalf jaar actief met onze clubpodcasts en dat maakt veel los. Veel luisteraars genieten wekelijks van onze afleveringen en daarmee hebben we een stevige plek in het podcastlandschap verworven.”

Met deze stap worden alle podcasts van VI onderdeel van Dag en Nacht Media. D&G is bekend van podcasttitels als Man man man, de podcast, Jong Beleggen de podcast en De Rode Lantaarn. Dag en Nacht wordt hiermee verantwoordelijk voor de exploitatie van de VI-podcasts. Daarnaast zullen VI en Dag en Nacht ook plannen maken om op productioneel vlak samen te gaan werken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*