André van Duin, Claudia de Breij en Dione de Graaff te gast in de Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Vrijdag 31 december sluiten Martine van Os en Sybrand Niessen om 17.10 uur op NPO 1 het jaar af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Met gasten als André van Duin, Claudia de Breij en Dione de Graaff bespreken zij het afgelopen jaar én wordt er vooruitgeblikt naar 2022!

Zoals elk jaar is er op 31 december een speciale Tijd voor MAX Oudejaarsshow met Martine van Os en Sybrand Niessen. In de feestelijk versierde studio ontvangen zij dit jaar André van DuinRobèrt van BeckhovenJanny van der HeijdenClaudia de Breij en Dione de Graaff. Er wordt teruggekeken op het voorbije jaar en alvast vooruitgeblikt op de plannen voor 2022.

Tijdens de feestelijke uitzending passeren alle hoogte-, dieptepunten en bijzondere gebeurtenissen uit het afgelopen jaar de revue. Zo spreken Martine en Sybrand met Dione de spraakmakende momenten van het afgelopen sportjaar; van Max Verstappen en Mathieu van der Poel tot Annemiek van Vleuten. En Robèrt van Beckhoven verhoogt de sfeer met zelfgemaakte Nieuwjaarskoeken. Een spectaculair optreden mag natuurlijk niet ontbreken. Op het podium staan André van Duin en Claudia de Breij, voor een uniek duet.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*