Radio 538 voor de tiende keer best beluisterde station online

In november was Radio 538 voor de tiende keer op rij het best beluisterde station online. De online stream van de zender werd van alle Nederlandse radiozenders het vaakst gestart. Ruim 2 miljoen keer gemiddeld per week, 468.488 keer meer dan de nummer-2 in de lijst. Dat blijkt uit de meest recente rapportage NLO Streaming Audio Standaard.

Ook het gemiddeld aantal actieve streams van Radio 538 was veruit het hoogst tussen 1 november en 28 november. In deze periode kondigde het station Missie 538 aan, de actieweek waarin de zender op dit moment strijdt voor maar liefst 12 goede doelen. Verder werd de programmering vernieuwd en werd nummer-1 dj David Guetta aan de zaterdagavond toegevoegd.

De andere radiozenders van Talpa Network kijken ook terug op een positieve november-maand. Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica staan op plek 4, 5 en 8. Radio 10 60’s en 70’s hits was het best beluisterde themakanaal in de lijst. In totaal realiseerde het verkoopnetwerk van Talpa Network afgelopen maand veruit het meeste sessies, bijna 8,8 miljoen.

Bron: NLO-SAS, Triton Digital, censusdata per week in november 2021

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*