CvdM organiseert Masterclass Mediawet voor TV-producenten en programmamakers

Donderdag 5 juli houdt het Commissariaat voor de Media een voorlichtingsbijeenkomst ‘Masterclass Mediawet voor televisieproducties’ speciaal voor producenten en programmamakers.

Publieke en commerciële omroepen moeten aan de regels van de Mediawet voldoen. Als producent of programmamaker is het belangrijk te weten welke regels dat zijn. Je kunt er dan bij het produceren van een programma rekening mee houden. Hierdoor verkleint de kans op overtredingen van de Mediawet door de omroepen. Tijdens de bijeenkomst lichten wij de voor jou relevante onderdelen uit de Mediawet 2008 en bijbehorende regelgeving nader toe. Zo leer je onder ander over vermijdbare uitingen, sponsoring, productplaatsing en Publiek-Private Samenwerking. Onmisbare informatie voor jou als producent of programmamaker.

De Masterclass Mediawet voor televisieproducties vindt plaats op donderdag 5 juli 2018 van 15:00 tot 17:00 uur in Hilversum. Exacte locatie wordt na aanmelding bekendgemaakt.
Ben je producenten en programmamakers? Meld je dan hier aan. Eventuele vragen kun je alvast via het aanmeldformulier aan ons doorgeven. Zo kunnen we er een interactieve bijeenkomst van maken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*