Column Peter van der Vorst: ´Zomer´

Wat vliegt een televisieseizoen toch altijd weer snel voorbij. Voor je er erg in hebt, is Hilversum alweer aan de jaarlijkse zomerslaap begonnen.

Maar dat betekent niet dat alle programma-makers in juli en augustus alleen maar op het strand liggen te luieren. Het nieuwe seizoen start alweer in september en dat betekent dat er juist in de maanden daarvoor flink doorgeproduceerd moet worden om alles op tijd af te krijgen.  Zelf mag ik ook flink aan de bak voor verschillende programma’s als producent en presentator. Deze zomer starten de opnames voor een nieuwe serie Van der Vorst ziet sterren, we zitten ­midden in de derde reeks van Verslaafd! en we zijn inmiddels begonnen met Ik Zorg Voor Jou, waarin we overbelaste mantelzorgers volgen en begeleiden.

Ook zijn we bij Vorst Media druk met het ­vervolg op Rondkomen in de Schilderswijk en het nieuwe datingprogramma Perfect match, waarin we singles op basis van wetenschappelijk onderzoek aan elkaar gaan koppelen. En dan staan er nóg een paar nieuwe projecten op ­stapel voor het komend seizoen. Bovendien gaat RTL Boulevard de hele zomer door.

Weinig tijd dus om op m’n gat te liggen, maar je hoort mij niet klagen, hoor. Ik vind nog altijd dat ik de leukste baan ter wereld heb!  En natuurlijk ga ik met man en kind ook nog even lekker weg. Vandaar dat ik de komende weken niet op deze plek met deze column te vinden ben, maar I’ll be back. En natuurlijk ook voor jullie: fijne vakantie!

Deze column verscheen eerder op 28 juni 2015 in Televizier en is online terug te lezen.Lees meer columns van Peter van der Vorst op Televizier.nl/columns
Herpublicatie op Spreekbuis.nl, na toestemming van Peter van der Vorst

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*