Column Jan Slagter: ’10 jaar MAX’

Omroep Max bestaat in september tien jaar. Wie had in 2005 kunnen bedenken dat een ouderenomroep binnen een decennium zo’n succesvolle en prominente plek zou weten te veroveren binnen ons unieke bestel? 

MAX telt nu maar liefst ruim 350.000 leden. Onze tv-programma’s behalen geweldig hoge kijkcijfers. Onze radioprogramma’s boeien horden trouwe en enthousiaste luisteraars. Iedere week bereikt MAX Magazine 365.000 tevreden lezers. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid geeft MAX ouderen een stem. MAX Maakt Mogelijk helpt mensen in binnen- en buitenland en de MAX Ombudsman en Soresdienst staan u met raad en daad terzijde! Dagelijks ontvang ik brieven en mails van mensen die MAX niet meer kunnen missen.

Voor ons omroepblad van komende heb ik een kleine keuze gemaakt uit al die hartverwarmende reacties. Er is iets neergezet om trots op te zijn en dat willen we graag met u vieren! Daarom ontvangt u dit extra feestelijke jubileumnummer, met daarin opgenomen het MAX Ledenblad en allerlei speciale aanbiedingen. Ik dank u voor uw steun in de afgelopen tien jaar hoop u te ontmoeten bij een van de vele festiviteiten die we de komende maanden organiseren!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*