Coen Verbraak op De Perstribune van Max

Coen Verbraak, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, staat al jaren lang te boek als een van de beste interviewers van Nederland.

Hij verwierf faam met zijn tv-serie Kijken in de Ziel, maar ook zijn geschreven interviews blinken uit in de persoonlijke aanpak. Zondag is van de hand van Verbraak een documentaire op tv te zien over de drie jaar geleden overleden schrijver Joost Zwagerman. In Joost Zwagerman – voor alles bang geweest praat Verbraak met nabestaanden, vrienden en collega-schrijvers.

Kimberley Bos, te gast in het sportuur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, staat aan de vooravond van een nieuw seizoen in het skeleton, de spectaculaire sport waarbij op een sleetje, met de kin op het ijs, een bobsleebaan wordt afgedaald. Bos was afgelopen seizoen de eerste Nederlandse deelnemer op de Spelen in het onderdeel. Ze werd achtste. De unieke prestatie smaakt naar meer. De nu 25-jarige Bos is vastbesloten om de komende jaren bij de absolute wereldtop te gaan horen.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Met dit keer onder meer aandacht voor ‘opvallende interview-formules’.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

De Perstribune – Zondag 18 november van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*