Christelijke zender wint Radioring 2015

Een verrassende winnaar bij tiende editie van De Radioringen, de publieksprijzen voor het beste radioprogramma van het jaar. Een programma op de christelijke zender Groot Nieuws Radio uit Veenendaal kaapte het kleinood weg voor Helemaal Haandrikman op NPO Radio 2 en Bij Igmar van Igmar Felicia op SLAM!

Het ging om om Blessings van Tim Hendriks. De christelijke radiozender zendt uit op de middengolf, internet en digitale TV. Top 2000 presentator Bert Haandrikman hoefde niet echt te treuren, want de Zilveren Radioster, de prijs voor de beste radiopresentator, viel hem wel ten deel.  Winnaar bij de vrouwen was Roosmarijn Reijmer van NPO 3FM.

In het programma Blessings staan de boodschappen en verzoekplaten van luisteraars centraal. “Gods liefde voor mensen werkt door muziek en de woorden heen. Het is gaaf om dit elke dag weer te mogen doorgeven via ons station”, aldus presentator Hendriks bij de prijsuitreiking. Aan de campagne voor Blessings deden bekende christenen mee.

Marconi Award
Ook een vakjury mocht een duit in het zakje doen, via de Marconi Awards. In de categorie beste zender won Q-music. Herman Hofman (3FM) was het beste aanstormende talent, de oeuvreprijs werd gewonnen door Ruud de Wild en Coen en Sander mochten samen de Marconi Impact Award mee naar huis nemen.
 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*