Bright en Samsung organiseren VR Awards

De beste Nederlandse Virtual Reality-producties voor alle grote platformen (Oculus Home, Google Play, iOS, Playstation Network en Steam) maken dit jaar kans op een Bright VR Award. Op vrijdag 4 november, aan de vooravond van het tweedaagse tech fest Bright Day, worden de prijzen uitgereikt. Winston Gerschtanowitz presenteert de awardshow en is lid van de jury.

Erwin van der Zande (hoofdredacteur Bright) “Virtual Reality voegt iets unieks toe aan storytelling: ruimtelijkheid. Dat maakt de eerste lichting producenten de verkenners van een nieuw medium. Die vernieuwers willen wij samen met Samsung onderscheiden en aansporen verder te gaan. Bright en de Bright VR Awards.”

In negen categorieën wordt een award uitgereikt: Business, Content, Educatie, Games, Health, Marcom, de beste Mobiele VR ervaring, de VR Talent Award voor studenten en de Public Choice Award. De vakjury bestaat naast juryvoorzitter Erwin van der Zande en host Winston Gerschtanowitz, uit VR-pionier Avinash Changa, regisseur Floris Kaayk en Marcella de Bie, beter bekend als gamegirl Nysira.

Iedereen kan deelnemen aan de verkiezingen en kan zijn VR productie kosteloos inzenden tot 21 september. De genomineerden worden op 26 september bekend gemaakt in Bright TV op RTL Z.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*