BNN laat BOOS online terugkeren

Twintig jaar geleden startte Bart de Graaff met B.O.O.S. waaruit later omroep BNN is ontstaan. BNN gebruikt nu dezelfde legendarische naam voor een vlog.

Presentator Tim Hofman probeert in zijn vlog #BOOS diverse zaken aan de kaak te stellen en boze mensen te ‘ontbozen’. Het is goed om te zien dat de jongerenomroep een serieuze poging doet om jongeren -buiten de tv- te bereiken.  De onderstaande aflevering van 18 augustus was na twee dagen al goed voor 137.000 views. Nog geen echte concurrentie voor Enzo Knol, maar wel een mooi aantal tijdens de komkommertijd in Omroepland.

B.O.O.S. (Bart Omroep Organisatie Stichting) was een Nederlands kinderprogramma dat van 1988 tot 1995 werd uitgezonden door Veronica. Het werd gepresenteerd door Bart de Graaff. Er waren in eerste instantie maar twaalf afleveringen gepland, maar uiteindelijk zou het programma zes jaar op televisie te zien zijn. Na B.O.O.S. begon De Graaff met een nieuwe televisieserie BNN (‘Barts News Network’), onder welke naam hij twee jaar later daadwerkelijk een publieke omroep oprichtte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*