Blog Jan Slagter: ‘Unieke persoonlijkheden’

Er werd heel wat af gespeculeerd de afgelopen tijd: wie zou de tijdelijke vervanger worden van Martine Bijl bij het komende seizoen van ‘Heel Holland Bakt’? Heel wat gedoodverfde kandidaten passeerden de revue en ik ontving ook menig aanbod (nee, namen noem ik niet). Eén ding stond vast: het moest een man worden, want bij een vrouwelijke vervanger zou men al snel vergelijkingen maken met Martine.

En Martine is Martine: uniek en onvervangbaar. En als je het over unieke persoonlijkheden hebt, kom je al gauw uit bij André van Duin. Na een telefoontje en een kop koffie waren er uit. Ook Joop van den Ende, een belangrijke man in het leven van André, gaf zijn zegen. De enthousiaste reactie van zijn goede vriendin Martine zelf gaf voor de 69-jarige komiek echter de doorslag. In ‘Tijd voor MAX’ heeft de authentieke Van Duin bewezen dat het presenteren hem goed afgaat en dat hij ook een dienende rol perfect beheerst.

Het wordt zeker geen André van Duin-show met typetjes als Meneer Wijdbeens, maar net als bij Martine zal de glimlach nooit ver weg zijn. Ik verheug me op de opnamedagen en weet zeker dat u vanaf de eerste uitzending op zondag 4 september André ook in deze nieuwe, tijdelijke rol in uw armen zult sluiten. ‘Heel Holland Bakt’-boegbeeld Martine wens ik ondertussen een spoedig herstel toe!   

Bron: Max Magazine

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*