Blog Erik de Zwart: ‘Waylon zet een show neer die zijn weerga niet kent’

Bij de voorbereidingen van de jaarlijkse lijst der lijsten, de Radio Veronica Top 1000 Allertijden, waren we aan het nadenken of we er een mooi live-evenement omheen konden bouwen.

Toen kwam ik de manager van Waylon tegen, met exact hetzelfde idee. De voorzienigheid, want als er één artiest is die perfect de songs van andere artiesten kan zingen, is Waylon het wel. Van Michael Jackson tot Queen, van The Eagles tot Bryan Adams, hij kent ze allemaal en zet een show neer die zijn weerga niet kent. Vorige week ging de kaartverkoop van start en die overtrof onze stoutste verwachtingen. Waylons optreden bij Humberto Tans Late Night heeft vast extra aan de
feestvreugde bijgedragen.

Vlak na het paasweekeinde konden we het sein veilig geven: de avond op 24 november is uitverkocht! Wat kun je verwachten? Waylon selecteert mét jou dé nummers uit de Top 1000 Allertijden. Het zal een van de eerste concerten worden waarbij het publiek bijna live kan meebeslissen over de nummers die worden gespeeld. Eén nummer zal Waylon zeker doen, en dat-ie dat kan, bewees hij op Radio Veronica en bij RTL 4: Foreigners I Want To Know What Love Is, op 6 in ’84.

Eriks Hitdossier verschijnt wekelijks in Veronica Magazine.
 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*