Blog Erik de Zwart: ‘Beat Batten’

Sinds kort is er een nieuw soort Marktplaats, een website waar je spulletjes te koop kunt zetten en een deel van de opbrengst ten goede kunt laten komen aan een goed doel.

Mij was gevraagd of ik daar misschien een idee voor had en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben ambassadeur van de stichting Beat Batten!, een sympathieke club mensen die zich inzet voor kinderen met Batten, een slopende stofwisselingsziekte met dodelijke afloop. Kinderen die de ziekte hebben, worden blind, krijgen epilepsie en nog meer ellende. Verschrikkelijk. Maar goed, als we met z’n allen geld ophalen, dan kan er onderzoek gedaan worden en wie
weet wordt er ooit een middel gevonden.

De website goedomtedelen.nl is er een mooi platform voor. Ik had nog een prachtige en unieke box van het album Zien van Marco Borsato liggen, met een mooie foto van Marco op linnen erbij en die wil ik graag afstaan voor dat goede doel. Om de verkoop wat te stimuleren heb ik gevraagd of Marco ’m wilde signeren. Dus… Check goedomtedelen.nl en bied om Batten te verslaan! Misschien ben jij dan straks de gelukkige eigenaar van dit bijzondere Marco Borsato-album, waar onder meer Voorbij op staat, een duet met Do waarmee hij in 2004 drie weken lang de Top 40 aanvoerde.

Eriks Hitdossier verschijnt wekelijks in Veronica Magazine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*