Betere ontvangst Radio Veronica in midden en noord Nederland

De Radio Veronica-frequentie 103 FM is verplaatst van Lelystad naar Hilversum. Het radiostation is door de verplaatsing beter te ontvangen in Noord Holland, Utrecht en ’t Gooi op auto-, wekker- en keukenradio. Station Director en dj Erik de Zwart activeerde vandaag officieel de frequentie vanuit de zendmast in Hilversum. Ook is er vandaag een nieuwe steunzender in Hoorn in werking gegaan, waardoor Radio Veronica beter te ontvangen is in West Friesland op 103.2 FM. 

Binnenkort wordt een extra steunzender in Emmeloord geplaatst om de ontvangst in de Noordoostpolder te verbeteren. Voor luisteraars die via de kabel, internet, DAB+ of satelliet luisteren, verandert er niks aan de ontvangst.

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “De ontvangst liet in bepaalde gebieden te wensen over. Door de verhuizing van de zender naar Hilversum kunnen vanaf nu nog meer mensen genieten van ons mooie radiostation en dat werd hoog tijd ook.”

 

Fotocredits: Jos Klijn

1 Comment

  1. Ik weet dat Groningen voor de rest van Nederland ver weg ligt maar ook wij willen graag helder radio signaal ontvangen, is dit voor annaloog signaal ook mogelijk voor het noorden? Wat is de beste frequentie????

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*