BetCity lanceert speciale WK-commercial

bron: Pexels

De speciale WK-commercial wordt door de eerste bookmaker gelanceerd. BetCity is een online casino die een tv-reclame en online campagne is gestart voor het WK. Met BetCity kun je geld zetten op de wedstrijden en dat maakt het nog spannender. Het is verstandig om je hier goed in te verdiepen. Bedenk vooraf welke landen het altijd goed doen tijdens het WK en probeer ook te gokken wat Nederland telkens gaat spelen. Als het Nederlands elftal een wedstrijd speelt, zit namelijk het hele land in spanning. Ben je benieuwd waar je allemaal op kunt wedden? We vertellen het hier. 

Voorspel de kampioen 

bron: Pexels

Het is natuurlijk leuk om te gokken wie er kampioen gaat worden met het WK voetbal. Richt je op winnaars van de onderlinge duels. Zet niet meteen al je geld al in, maar doe dat ook tijdens het WK. Wil je graag tijdens de kwalificaties van het WK al geld inzetten? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt zelfs geld inzetten op vriendschappelijke wedstrijden, maar deze zijn wel minder relevant. Er zijn zoveel verschillende toernooien en wedstrijden waardoor er elke dag wel een interessante weddenschap is. Tijdens het WK kijkt natuurlijk de hele wereld mee en dat maakt het extra leuk om hierop geld in te zetten. 

Speler die het eerste scoort

Vind je het leuk om wat meer risico te nemen? Probeer dan te gokken welke speler als eerste scoort tijdens een wedstrijd of welke als eerste wordt gewisseld. Hoe meer risico je neemt, hoe meer geld je vaak kunt verdienen. Je kunt op vele aspecten gokken, zo ook op het aantal kaarten in een wedstrijd, het aantal corners of de periode waarin het eerste doelpunt valt. Probeer hierin af te wisselen zodat het altijd leuk en spannend is om een wedstrijd te kijken. De meeste mensen proberen te gokken wat het eindsaldo wordt. 

Live wedden op een wedstrijd 

De vele wed opties gelden voor zowel pre-match als voor live weddenschappen. Bij een pre-match weddenschap geef je de voorspelling voordat de wedstrijd begint, je hebt tijdens de wedstrijd geen invloed meer op je voorspelling. Kies je ervoor om live te wedden? De voorspelling geef je dan pas door als de wedstrijd bezig is. Hierdoor kun je de rust bewaren en kijken welk team domineert. Het kan natuurlijk per wedstrijd verschillen welk team het meeste druk zet. Je moet wel snel kunnen schakelen als je live wilt wedden. 

Het wedden op voetbalwedstrijden maakt het nog spannender. Vooral met het WK geeft het een extra dimensie aan de verschillende wedstrijden.