Bert Voorthuijsen weg bij NOS Sport

Journalist Bert Voorthuijsen heeft na circa 45 jaar besloten om zijn medewerking aan NOS-Studio Sport per direct te beëindigen. Hij is het niet eens met het beleid van de hoofdredactie van NOS Sport.

Van midden jaren 70 tot 2003 was Voorthuijsen actief voor radioprogramma Langs de Lijn in binnen- en buitenland en deed hij verslag keusporten.

Voorthuijsen meldt op social media: ‘De belangrijkste reden voor mijn besluit is de manier waarop Studio Sport met bepaalde personen omgaat en ze bij het grofvuil heeft gezet. Ik ben het daar niet mee eens en er zijn ook nog enkele bijkomende zaken waar ik moeite mee heb, maar die zijn van ondergeschikt belang. Ik hoop dat Studio Sport in de toekomst meer aandacht aan keusporten zal besteden.’

3 Comments

  1. Biljarten werd spannend op de radio wanneer Bert het verslag deed,,,,,,jammer voor de biljartsport dat deze promotor ermee stopt,,,,,,al geeft de reden daar wél alle begrip voor…..

  2. Opmerkelijk, man die er zelf een handje van had om als chef van een afdeling binnen de Telegraaf medewerkers bij het grof vuil neer te zetten, beschuldigt nu een andere partij hetzelfde te doen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*