Bert Haandrikman en Piet Paulusma live vanaf de camping

MAX viert de zomer! Bert Haandrikman en Piet Paulusma staan deze zomer samen op de camping tijdens de MAX Campingtoer. Beiden gaan ze terug naar hun geboorteprovincie en maken ze het NPO Radio 5-programma Goeiedag Haandrikman!. Bert heeft er veel zin in!

Op vrijdag 13 augustus staan Bert en Piet op een vakantiepark in het Friese Koudum. Samen maken ze de camping wakker en zullen ze voor het nodige entertainment zorgen. Te gast is Olga Commandeur die een speciale Nederland in Beweging zal doen. Zanger Nol Havens is aanwezig voor gezellige livemuziek!

Op vrijdag 20 augustus is de radio-uitzending live vanaf een vakantiepark in het Drentse Borger te horen. Hier zorgt Duco Bauwens voor de nodige ochtendgymnastiek en ook zanger Jannes is van de partij. 

Ook op MAX Vandaag en de Facebook– en Instagram-pagina van Goeiedag Haandrikman! wordt aandacht besteed aan de campingtoer. Piet en Bert geven op MAX Vandaag bezoektips voor de plaatsen die zij aandoen. Piet vertelt welke plekken in Koudum en omgeving absoluut het bezoeken waard zijn. Bert tipt op zijn beurt mooie plekken in zijn geboortedorp Borger en de plaatsen hier omheen. Op de socialmedia-kanalen van het radioprogramma krijgt de luisteraar een kijkje achter de schermen.

Over Goeiedag Haandrikman!
Bert Haandrikman presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5. Bij hem hoor je het laatste nieuws, gezellige muziek en maak je kans op prijzen uit zijn persoonlijke museum. Verder heeft hij ‘De grootste verjaardagskalender van Nederland’ – met daarop alle vrienden van de show – en neemt hij alle persoonlijke berichten met je door in de Brievenbus.

Goeiedag Haandrikman!
Vrijdag 13 en 20 augustus 
Tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Bert Haandrikman
www.MAXVandaag.nl 

5 Comments

  1. Leuk en zouden ze de hele zomer moeten doen. Zonde dat het programma dan maar tot 9.00u duurt. Een ochtendshow hoort in deze tijd toch wel tot 10.00u te duren. Geld ook voor Jan Willem Start op op Radio2.

  2. Vergeet niet dat Bert geen keus had toen hem werd verteld dat hij de nieuwe ochtendshow moest presenteren. Dat vroege tijdstip bedacht door Peter de vries.
    Die sinds 2019 zendermanager is van NPO radio 2 en 5 is. Arme Bert, kijk is hoe hij er nu uit ziet. Dat vroege opstaan gaan hem meer en meer tegen staan.

  3. Op dat tijdstip heeft de doelgroep nog niet eens de steunkousen aan, laat staan dat ze er even lekker voor gaan zitten. Het schiet z’n doel voorbij. Zo’n live programma past beter in de middag met een gezellig kwisje erbij 🙂

    • Een erg leuke zender inderdaad! Radio 5 zit landelijk en is niet slecht maar Radio M is een zo’n zelfde soort zender en beter.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*