Meld je nu aan voor de opleidingen Journalistieke vaardigheden en Lokale politieke verslaggeving

Meld je nu aan voor de vernieuwde opleidingen Journalistieke vaardigheden en Lokale politieke verslaggeving

NLPO geeft 100 e-learnings weg ter waarde van 195 euro

De NLPO is bezig met het herijken van het opleidingsaanbod met oog voor innovatie en waarin journalistiek een zeer belangrijke rol speelt. Twee opleidingen (e-learnings) daarin zijn nu compleet vernieuwd: Journalistieke vaardigheden en Lokale politieke verslaggeving.

Waar Journalistieke vaardigheden de basis vormt voor een journalistieke carrière, vormt Lokale politieke verslaggeving daar een specialisatie op. Deze laatste is vooral gezien de komende gemeenteraadsverkiezingen actueel en relevant.  

Naast een gevarieerde lesstof is feedback een belangrijke pijler binnen beide e-learnings. Je ontvangt namelijk persoonlijke feedback door aan de NLPO verbonden docenten op de door jou gemaakte eindopdrachten. Op die manier kun je gelijk zien of je het geleerde goed in de praktijk brengt.

Unieke aanbieding

Vanwege de lancering van de vernieuwde e-learnings geven we aan omroepmedewerkers bij de aangesloten NLPO-omroepen in totaal 100 plekken weg (voor beide e-learnings) ter waarde van 195 euro. De enige voorwaarde is dat de opleiding binnen de termijn van twee maanden, die voor deze opleidingen staat, is afgerond.

Aanmelden

Lees hieronder eerst ‘Over de e-learnings’ goed door, en beoordeel welke opleiding bij je past. Voor de eerste periode in het opleidingstraject van twee maanden hebben we plek voor in totaal 100 deelnemers voor beide nieuwe opleidingen. Om deel te kunnen nemen vragen we je om een mail te sturen naar elearning@stichtingnlpo.nl met daarin je gegevens en je motivatie (+\-100 woorden) waarom je de opleiding van jouw keuze wilt volgen. Bij selectie houden we rekening met een goede spreiding onder de omroepen. 

Aanmelden kan vanaf maandag 2 augustus en de e-learnings kunnen worden gevolgd vanaf woensdag 1 septemberGeef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*