Bel-marathon Frits Sissing en Lucille Werner voor KWF

Bel-marathon Frits Sissing en Lucille Werner voor KWF

Lucille Werner en Frits Sissing bemannen 24-uur lang twee telefooncellen aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Zij zijn daar bereikbaar voor nieuwe donateurs voor KWF Kankerbestrijding. Op dinsdag 18 november om 21.25 uur opent minister Schippers de telefoonlijnen. 

Jan-Willem Roodbeen van NPO Radio 2 is de hele nacht live op locatie om verslag te doen. Hij vertelde Lucille Werner live op de radio dat hij voor NPO radio 2 op blijft tegen kanker.

Nieuwe donateurs kunnen zich aanmelden op het telefoonnummer 0800 – 1160 en kunnen dus Frits Sissing of Lucille Wermer aan de telefoon krijgen.

“Elke nieuwe donateur van KWF Kankerbestrijding zorgt ervoor dat er meer geld gaat naar kankeronderzoek. Frits en ik willen ons graag inzetten en alle mensen een hart onder de riem steken. We zijn erg benieuwd naar de verhalen uit Nederland en gaan daarom zelf telefoontjes aannemen en met mensen in gesprek.” – Lucille Werner

Direct na de bel-marathon gaan Lucille Werner en Frits Sissing zonder rust door naar de live benefietshow Sta op tegen kanker die woensdag wordt uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1.

 

De tv-actie Sta op tegen kanker wordt voor de 5e keer georganiseerd en honderdduizenden mensen in Nederland zijn al in actie gekomen. 

Ook artiesten zoals Sabrina Stark, die speciaal voor KWF ‘In the Morning’ uitbrengt als single, het nummer zit onder het tv-spotje van KWF en ze voerde het live uit tijdens de Roodshow van Jan-Willem Roodbeen

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*