Beeldbuismannen maken nieuwe podcasts over televisie tijdens de Dutch Media Week

Bas Heide, Basz de Jonge en Alec Meijerink maken tijdens de Dutch Media Week in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum weer zes nieuwe afleveringen van hun podcast Beeldbuismannen.

In deze podcastserie – welke sinds begin 2020 wordt gemaakt – praten de mannen met televisiemakers en -acteurs over hun werk. Aan de hand van fragmenten en anekdotes nemen zij in iedere aflevering de carrière van de gast door, met een beetje weemoed, maar ook met de blik gericht op de toekomst. Zo maken ze voor de bij iedereen bekende televisiegezichten een klein monumentje.

De voorgaande uitzendingen, met gasten als Carry Tefsen, Edwin Rutten en Karin Bloemen, zijn nog steeds te beluisteren op onder meer Spotify en Apple Podcasts.

Nieuwe uitzendingen zijn tussen 4 en 8 oktober 2021 te horen. Een deel daarvan is iedere dag vanaf 15.00 uur live te beluisteren via www.dutchmediaweek.nl, bij te wonen in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid of nadien te horen via de bekende podcastdiensten. De viering van 70 jaar televisie geeft de nieuwe uitzendingen een feestelijk tintje.

De gasten zijn dit seizoen: Hanneke Groenteman, Jack Spijkerman, Dieuwertje Blok, Stefan de Walle, Marcel Hensema en Rian Gerritsen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*