Beeld en Geluid zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie

De afdeling Marketing en Communicatie houdt zich bezig met de positionering en merkbeleving van het instituut. Dat doen we via een breed scala aan marktonderzoek, propositieontwikkeling, offline en online communicatie, partnerschappen en gerichte salesacties.Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een: Medewerker Marketing & Communicatie (32 – 40 uur per week)

Profiel
Je bent enthousiast en leergierig en je wilt je in de volle breedte van het marketing- en communicatie veld ontwikkelen. Je hebt de commerciële drive om voor resultaten te gaan maar hebt ook de sensitiviteit om dat in een semi-publieke omgeving te doen. En je bent vooral een gezellige collega met frisse ideeën en een hart voor marcom en media.

Werkzaamheden
Als junior medewerker marketing en communicatie ondersteun je de marcom afdeling in de volle breedte. Je zult je o.a. bezighouden met salesacties om bezoekers naar het museum te trekken en een bijdrage leveren aan de groei van ons bereik op onze online platformen en social media. Ook ondersteun je de merkcampagnes, persberichten en interne communicatie. Tenslotte draag je middels events en direct mail bij aan het relatiemanagement voor onze professionele partners in de media, creatieve industrie en bij culturele- en onderwijsinstellingen.

Kennis en vaardigheden
Je hebt een afgeronde bachelor of masteropleiding in marketing of communicatie. Je bent zelf actief op social media. Je beheerst de basis Adobe en Google / Microsoft software. Je hebt creatieve ideeën over hoe je een campagne voor een tentoonstelling opzet. Of over hoe je de impact van een persbericht of direct mailbericht maximaliseert. Je kunt echter ook een businesscase uitrekenen en markt- en klantdata analyseren. Werkervaring als marcom medewerker of stagiair in de media- of culturele sector is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
We starten met een jaarcontract en een brutomaandsalaris (op fulltimebasis) van minimaal € 2.492,03 en maximaal € 3,437,24 (schaal 8 CAO Beeld en Geluid).

Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met Martijn Laar, manager Marketing en Communicatie, mlaar@beeldengeluid.nl

Heb je al besloten te solliciteren? Stuur dan vóór 12 november a.s. een brief en cv naar de afdeling Personeel & Organisatie: personeelenorganisatie@beeldengeluid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*