Beau van Erven Dorens start volgende week met hypnoseshow

Vanaf vrijdag 28 augustus begint de nieuwbakken RTL-presentator met de nieuwe  hypnoseshow ‘You’re Back In The Room’ bij RTL 4. In dit spelprogramma proberen vier deelnemers die elkaar niet kennen zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen door hele, schijnbaar eenvoudige opdrachten uit te voeren. Echter, voordat zij gaan spelen, worden ze onder hypnose gebracht door hypnotiseur Rinke Jacobs. Hij fluistert ieder van hen afzonderlijke opdrachten in waardoor het spelen van het spel een stuk moeilijker wordt. Hierdoor saboteren zij onbewust hun kansen om geld te verdienen met grote gevolgen. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen.

Beau van Ervan Dorens probeert er als spelleider voor te zorgen dat alles nog enigszins in goede banen loopt. Rinke Jacobs heeft bekendheid verworven door deelname aan diverse televisie- en radioprogramma’s en hij heeft honderden mensen in hypnose begeleid. Hij geeft aan dat hypnose niets met het bovennatuurlijke heeft te maken en iedereen dit proces kan (aan)leren.

Het programma bestaat uit drie spelrondes: een creatieve ronde waarin de kandidaten hun artistieke kant mogen laten zien, een quiz met de meest eenvoudige vragen en een ronde waarin de kandidaten worden bijgestaan door bekende Nederlanders. Na de drie spelrondes wordt in het finalespel uiteindelijk bepaald hoeveel van het verdiende geld de kandidaten daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. Maar uiteraard worden ze voor dat beslissende spel ook eerst nog even onder hypnose gebracht… De vierdelige reeks ‘You’re Back In The Room’ wordt geproduceerd door Blue Circle. Het programma werd al eerder door ITV uitgezonden. Veel kijkers waren kritisch en noemde de deelnemers acteurs. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*