Bart van Gogh biedt excuses aan na uitspraken over 3FM

Jinglemaker Bart van Gogh (Top Format) heeft via social media zijn excuses aangeboden voor uitspraken die hij deed over NPO 3FM in een interview met Patrick Kicken. 

Hierin meldde hij over 3FM: “Ik vind het jammer van het merk, het is een heel sterk merk. Ik behoor tot die twee procent die nog weleens luistert. Er zijn sommige dingen die ik absoluut niet kan aanhoren, maar ik luister vaak een paar uur per dag 3FM, ook om bij te blijven met nieuwe muziek.” Ook gaf hij in het interview aan dat 3FM zijn fm-frequentie zou moeten inleveren. 

Top Format, dat ook jingles heeft gemaakt voor 3FM, heeft een statement uitgestuurd, waarin zij hun excuses hebben aangeboden. “Wij betreuren het enorm dat deze uitspraken publiekelijk zijn gedaan. Bart van Gogh en Top Format bieden hiervoor in dit statement verontschuldigingen aan.”

4 Comments

  1. Toch jammer. Hij deed deze uitspraak toch op persoonlijke titel? Tenminste, zo kwam het bij mij althans, wel over. Terug gefloten?

  2. Een hoop Nederlanders snappen niet, en accepteren niet, dat je persoonlijke mening kan verschillen van de mening (of het belang) van je werkgever. Daarom toeteren veel mensen alleen de mening van het bedrijf waar ze werken. Om vervolgens na een overstap naar een ander bedrijf een heel andere mening te toeteren. Er was eens een minister die iedereen opriep tot loonmatiging en toen hij de politiek uitging kreeg hij een baantje van 8 ton per jaar.
    Dit is dus een bevestiging van de voorgaande drie reacties.
    Het zou voldoende moeten zijn dat TopFormat meldt dat Bart de uitspraken op persoonlijke titel deed. Maar eigenlijk zou de werkgever hierover helemaal geen verklaring moeten uitgeven….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*