Bart Jan Cune start Audiomakers

Naast Newsmakers heeft mediaspecialist Bart Jan Cune een nieuw bedrijf gestart met de naam ‘Audiomakers‘. De activiteiten op het gebied van audio, waaronder podcasts, zullen onder dit nieuwe bedrijf gaan vallen.

Cune meldt via social media: “Familieuitbreiding! Journalistieke innovatie, formats, strategisch advies en media- presentatie- en schrijftrainingen blijven onderdeel van NewsMakers. Voor al mijn audiowerk is er nu AudioMakers!” 

Bart Jan Cune (38) is presentator, journalistiek strateeg, adviseur en media- en presentatietrainer bij NewsMakers. Bij de NOS werkte hij als nieuwslezer voor de Coen en Sander Show en was hij mede-ontwikkelaar van de formats van NOS- Headlines, Kort en Op 3. Bij 538 Groep creëerde hij als hoofdredacteur de nieuwsdienst voor Slam! en Radio 538. Bij Talpa Network realiseerde hij de nieuwsredactie voor de zenders van Talpa Radio. Tegenwoordig adviseert hij diverse mediabedrijven op het gebied van nieuwsgaring, maar ontwikkelt hij ook podcastsformats, waaronder Huisbazen voor Vereniging Eigen Huis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*