Barry Paf verruilt ochtendshow voor de middag

Barry Paf heeft afgelopen jaren veel succes geboekt bij 100%. Toch kiest hij ervoor om naar een ander tijdslot te gaan. Koen Hansen neemt de ochtend van Paf over.

De Barry Paf Show wordt omgedoopt tot middagshow. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij 100% NL en heb de afgelopen twee jaar met heel veel enthousiasme en passie gebouwd aan De Barry Paf Show! Zo’n programma heeft een bepaald dagritme, en dat ritme is soms lastig te combineren met mijn andere werkzaamheden en sociale leven. Ik ben 100% NL dankbaar dat ik mijn programma in de middag mag gaan doen! Vanaf nu wordt je ’s morgen wakker met mijn zeer gewaardeerde collega Koen Hansen, en ’s middags bouw ik samen met jou een feestje op de radio, ik kan niet wachten!” Dat vertelde Barry Paf vanmorgen in zijn programma.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “Barry heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer waardevolle en gewaardeerde programmamaker. Ik ben blij dat hij verbonden blijft aan 100% NL en weet zeker dat hij tijdens de avondspits een onderscheidend geluid zal brengen. Ik wens Chantal veel succes met haar carrièreswitch naar de gezondheidszorg, een dappere beslissing!”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*