AVROTROS geeft journalistiek talent een podium

AVROTROS start het nieuwe jaar met een uniek journalistiek radioprogramma: De Dagwacht. Elke donderdagochtend tussen 04:00 en 06:00 uur krijgen talentvolle journalisten op NPO Radio 1 de kans om een nieuw programma te maken. In de komende twaalf maanden laat AVROTROS twaalf frisse formats horen op de nieuws- en sportzender. De makers presenteren zelf en dat betekent dat er veel nieuwe presentatoren achter de Radio 1-microfoon plaats nemen.

Bart Hettema, in het dagelijks leven televisieverslaggever bij EenVandaag, bijt op donderdag 7 januari het spits af met zijn programma De Dagwacht – Opstaan Met. In de eerste maand van het jaar spreekt Bart een persoon met een bijzonder verhaal bij één van de grote thema’s in het nieuws. In een vraaggesprek van twee uur heeft hij alle tijd voor zijn gast en kunnen ook luisteraars hun vragen stellen. In het programma is er verder veel ruimte voor muziek.

Bart staat in de eerste uitzending op met Oscar Kneppers. Deze rasondernemer is oprichter van de succesvolle uitgaves Emerce en Bright en runt momenteel het door hem opgerichte bedrijf Rockstart. Rockstart ondersteunt jonge innovatieve bedrijven, de zogenaamde start-ups, in hun vaak explosieve groei.

De Dagwacht, vanaf donderdag 7 januari om 04.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*