Kamerbreed in 2016 vanuit Visual Radio Studio

Kamerbreed wordt in het nieuwe jaar uitgezonden vanuit een zogenoemde ‘Visual Radio Studio’. Het politieke radioprogramma van AVROTROS wordt in deze studio op een vernieuwde manier in beeld gebracht. De live-beelden van het NPO Radio 1-programma zijn iedere zaterdag vanaf 13.00 uur te zien op kamerbreed.nl en op het themakanaal NPO Politiek. 

 

In Kamerbreed spreekt presentator Kees Boonman iedere week met politieke en maatschappelijke gasten. Het radioprogramma zit bovenop de actualiteit en staat regelmatig zelf in de belangstelling. Bijvoorbeeld toen de Katwijkse burgemeester Jos Wienen in de uitzending Geert Wilders benoemde tot slechtste politicus van 2015, PvdA-leider Diederik Samsom zich uitsprak tegen bombardementen in Syrië en toen Eurocommissaris Frans Timmermans afgelopen zomer in de uitzending pleitte voor een strengere terugkeer van afgewezen asielzoekers. Deze en andere nieuwswaardige uitspraken zijn te zien op de Kamerbreed-website. 

Daarnaast krijgt de luisteraar in 2016 nog meer Kamerbreed; het Radio 1-Journaal is vanaf dit jaar bondiger, waardoor het politieke radioprogramma nu nog meer tijd heeft voor politieke discussies en beschouwingen.

 

Kamerbreed, iedere zaterdag om 13.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*