Astrid Joosten: ‘Ik schaam me voor het bedrijf waar ik werk’

De gevolgen van het ontluisterende Volkskrantartikel over angstcultuur bij De Wereld Draait Door gaan door: NPO-directeur Frans Klein legt tijdelijk zijn taken neer en de NTR stopt met de Top 2000-programma’s. Met Tina Nijkamp bespraken OP1 het nieuws en BNNVARA-presentatoren Astrid Joosten en Menno Bentveld vertellen over hoe het verder moet bij hun omroep.

Astrid Joosten: “Het was een veel groter artikel dan ik ooit had gedacht. Ik was verbijsterd, boos en ik schaam me voor het bedrijf waar ik werk.”

2 Comments

  1. Waarom vertrek je niet dan? Maar als je boven 1,5 ton per jaar???? verdient voor die paar uur in de week, begrijp ik dat je niet weg wilt bij hypocriete bnnvara.

  2. De bekendste dan wel langstzittende wijnboer van nederland, juffr. joosten ,die royaal uit de ruif van de vara eet, moet niet schijnheilig worden !!!! Oók zij staat als driftkop bekend,,,,,dus pas maar op, zou ik zeggen !!!~~

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*