Arnold Karskens (Ongehoord Nederland): ‘Minister moet hoofdredacteur NOS kunnen ontslaan’

“Als je de taak hebt onafhankelijk te zijn en je bent dat niet, dan moet je verdwijnen.” meldt Arnold Karskens, oprichter van de nieuwe omroep Ongehoord Nederland, aan EenVandaag. Hij vindt dat de hoofdredacteur van de NOS door de minister ontslagen moet kunnen worden.

Zie video:

8 Comments

  • Arnold Karskens, een ontevreden witte man.

   Dat moet zijn

   Arnold Karskens, is ontevreden over Nederlandse publieke omroep.

   Ik kan je verzekeren dat zijn heel veel mensen met hem en daar ben ik er een van.

   wie kijkt er nog naar de NPO.

   Waar zal dit door komen.

 1. Arnold Karskens heeft gewoon groot gelijk.

  Het functioneert al decennia niet goed meer bij de NPO sinds ultra links daar in de top zit en aan de knoppen draait. Een organisatie als de NPO onafhankelijk, neutraal en onpartijdig zijn en dat is nu juist het grote probleem.

  Er zijn inmiddels al diverse media debatten gehouden waar Martin Bosma en andere Kamerleden al diverse maal hebben aangedrongen op handhaving van de media wet wat dus nooit gebeurt.

  Diversiteit dat woord dat kennen ze niet bij de NPO, Eerlijke berichtgeving hoef je ook niet te verwachten ze verdraaien het maar al te vaak.

  De NPO is gewoon een links propaganda feestje.

  On gehoord Nederland heeft nog 500 leden nodig die halen ze makkelijk ondanks al dat vreselijk linkse modder die over hen word uitgestort.

  Het is de NPO er alles aan gelegen dat Ongehoord Nederland er niet gaat komen. Ze zijn veel te bang dat er iets gaat veranderen in de

  Ik Vind dat Ongehoord Nederland heel hard nodig is.

 2. Lex, hoort jouw reactie niet meer thuis onder de fopcast van Robert Jensen?
  Beetje dom schreeuwen dat mensen links zijn als je het er niet mee eens bent?
  Helemaal eens dat er zaken binnen het bestuur van de NPO niet kloppen, maar als je kijkt naar de kijkcijfers, dan kan je onmogelijk zeggen dat niemand meer naar de NPO kijkt.

 3. Ik ben erg blij met de programma’s van de publieke omroep en de genuanceerde wijze van verslaggeving. En voor alle mensen die zich willen verkneukelen aan ‘Ik houd van Holland’ en andere soortgelijke programma’s met nagenoeg altijd dezelfde bekende Nederlanders zijn er de Commerciële zenders….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*