10 Comments

 1. Op basis van deze reactie krijg ik niet het gevoel dat Arnold de klachten serieus neemt.

  De NPO Ombudsman is aangesteld om binnengekomen klachten te onderzoeken. Dit onderzoek gaat over ON omdat daar klachten over binnengekomen zijn. Het is daarom logisch dat in het rapport staat dat deze conclusies ook voor andere omroepen gelden zonder dit te onderzoeken.

  Arnold heeft gelijk dat voor alle omroepen dezelfde maatstaf moet gelden, maar dat betekend niet dat hij met dit rapport niks hoeft te doen zolang de andere omroepen niet onderzocht zijn.

 2. Ik zou de verdediging zoeken in de 139 brieven/mails die de ombudsman zou hebben ontvangen. Wie weet waren dat 139 D66 leden? Ik doe maar een gokje. Staat het aantal klachten in verhouding tot andere zaken qua meldingen? Ik vermoed van niet, dus dat had ook uitgezocht moeten worden.

 3. Dit was op de NPO uiteraard te verwachten! Als men als publieke omroep niet uiterst positief over massa immigratie is, het liefst alles genderneutraal betiteld, zwarte Piet zeer discriminerend vind en niet naar de pijpen van de woke beweging en D66 danst dan is dit de behandeling die men kan verwachten.

  Laat de ombusman(of ombuspersoon zoals de woke beweging en D66 graag wil!)eens een onderzoek doen dat de NPO ons jarenlang links indoctrineert!

 4. Wie beweerd nou dat de zelfde maatstaf bij de andere omroepen NIET wordt gehanteerd?
  Waar staat dat ? Wie beweert dat?

  • Wie dat beweert (met een t)? Arnold Karskens, daar gaat dit bericht en video over.

   En voor mensen die niet precies weten waarover de klachten gingen. Er was bijvoorbeeld nogal wat kritiek op een item van Ongehoord waarbij asielzoekers op n fiets in Budel voor een draaiende camera werd gevraagd of ze hun fiets wel gekocht hadden. Sommige mensen vonden dat latent racistisch, alsof ze de fietsen hadden gestolen. Ik vind dat nogal een mild oordeel en overigens heel wat anders dan als iemand beweert dat Jezus de zoon van God is, maar ik vind de gewekte suggestie zwaar racistisch en alleen al daarom zou Ongehoord zo snel mogelijk uit t omroepbestel verwijderd moeten worden.

   “Ik ga het niet afzwakken, ik heb Jezus écht ontmoet.”
   Arnold Karskens – 11 januari 2022 – Trouw

   • Vindt dat een normale vraag hoor waarom mag On dat niet vragen?
    Dat komt alleen maar door al dat woke gedoe op de zenders, dat moet eens stoppen!

   • Tja, andere omroepen noemen mij ‘wit’ terwijl ik toch echt blank ben. Ze vinden ook dat ik mijn privileges moet checken of iets dergelijks, maar ik heb niet de indruk dat ze dat ooit bij zichzelf doen. Er is nu ook weer een reclamespot waarin de vertelster klaagt dat een bepaalde ziekte bij vrouwen 2x vaker voorkomt dan bij mannen. Alleen dít onderscheid is voor kennelijk reden dat dit aangepakt moet worden met extra geld. Mij lijkt het logischer dan men oog heeft voor álle slachtoffers van deze ziekte en niet vanwege het geslacht dat ze tussen hun benen hebben. Bij de NPO zitten veel mensen die zich opwinden als ze horen dat een kwart van alle daklozen vrouw en zich dan nooit druk maakt over het feit dat dus blijkbaar driekwart man is. Dát is woke in de praktijk.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*