Arno Kantelberg en Marcel Lucassen op De Perstribune van MAX

Het MAX-programma De Perstribune op NPO Radio 1 ontvangt zondag 24 juni tussen 12.00 en 14.00 uur bladenmaker Arno Kantelberg en voetbalcoach Marcel Lucassen.

Arno Kantelberg, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune, is bekend als hoofdredacteur van de mannenbladen Esquire en Men’s Health. Tevens is hij mode-adviseur en -criticus in de Volkskrant. Per 1 juli breidt Kantelberg zijn pakket verder uit: hij wordt ook nu ook hoofdredacteur van National Geographic.

Marcel Lucassen, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune, is vanaf komend seizoen de nieuwe directeur van de jeugdopleiding van de Engelse topclub Arsenal. Lucassen was eerder met de voetbaljeugd actief in het Midden-Oosten en Duitsland, waar hij mede aan de wieg stond van de zogeheten Duitse voetbalrevolutie.

Mediakenner Ron Vergouwen duikt deze week in de wereld van de visuals, de animaties en de graphics. Hij is op bezoek bij het bedrijf Vijselaar en Sixma waar de hele dag plaatjes worden gemaakt voor tijdschriften, kranten en websites. En in Kassie Kijken duikt Vergouwen in de tv-loopbaan van André van Duin, die deze week de Ere Zilveren Nipkowschijf in ontvangst nam.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

Over MAX op NPO Radio 1
Met Nieuwsweekend, De Perstribune en Nachtzuster is MAX te horen op NPO Radio 1. Dé nieuws- en sportzender van de Nederlandse Publieke Omroep is te beluisteren via ether, kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*