Arjen Lubach op De Perstribune van MAX

Komende zondag, 2 december, vanaf 12.00 uur zijn programmamaker Arjen Lubach en wielerbondscoach Koos Moerenhout te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX op NPO Radio 1.

Arjen Lubach, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, heeft er net weer een seizoen Zondag met Lubach opzitten. Het afgelopen seizoen zette hij opnieuw onderwerpen op de politieke en maatschappelijke agenda, zoals bijvoorbeeld de discussie over de wenselijkheid van kernenergie, de kilometerheffing en de legalisering van XTC. Verder had hij hits met items over Rob Jetten, Glennis Grace en Viktor Orbán. Lubach begint komende maand aan een theatertour: Arjen Lubach LIVE!.

Koos Moerenhout, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, werd afgelopen week benoemd tot de nieuw bondscoach van de Wielerunie. Zijn doel: Nederland de eerste wereldtitel op de weg bezorgen sinds Joop Zoetemelk in 1985. Moerenhout zelf was een verdienstelijk wielrenner bij onder meer de Raboploeg en Lotto-Domo. In 2007 en 2009 werd hij Nederlands kampioen op de weg. Hij nam zeven keer deel aan de Tour de France.

De Perstribune wordt komende zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*