Arjen Lubach laat zich portretteren in Sterren op het Doek

Amy van Leiden

Sterren op het Doek is terug! Zaterdag 23 oktober start om 20.35 uur op NPO 2 een nieuw seizoen van het populaire programma. In de eerste aflevering staat niemand minder dan schrijver, cabaretier en presentator Arjen Lubach centraal. Hij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Naast Arjen Lubach zullen ook Femke Halsema, Johan Derksen, Corry Konings, Jan Terlouw, Dionne Stax en Gerri Eickhof zich laten portretteren. De laatste gast in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek wordt deze week bekendgemaakt.

Meesterinterviewer Özcan Akyol creëert met Sterren op het Doek elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen. Nieuw dit seizoen is dat de kunstenaars mogen meekijken tijdens de spannende onthulling. Hoe reageren zij op het commentaar van de bekende gast? En wat vinden ze van elkaars kunst?

Sterren op het Doek, aflevering 1: Arjen Lubach – zaterdag 23 oktober om 20.35 uur op NPO 2
Arjen Lubach geeft eigenlijk nooit de regie uit handen en is naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact. Voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek maakt hij een uitzondering. De cabaretier, schrijver en presentator onderwerpt zich aan de priemende ogen van drie getalenteerde kunstenaars en de scherpe vragen van presentator Özcan Akyol. Lubach vertelt openhartig over zijn werk, het leven en de relatie met zijn vriendin. Verder horen we dat hij een bewogen jaar achter de rug heeft.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het eind van de aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast slechts één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

Sterren op het Doek (8 afleveringen)
Vanaf zaterdag 23 oktober
Wekelijks om 20.35 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 

Logo

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*