Angelique Houtveen krijgt middagshow bij Sublime

Angelique Houtveen gaat vanaf 1 maart het radioprogramma ‘Angelique’s Afternoon’ maken. Het programma is elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te beluisteren op Sublime.

Angelique gaat de luisteraars van Sublime voorzien in de behoefte aan meer verdieping over funk, soul en jazzmuziek. De DJ maakte eerder radioprogramma’s bij Radio 6 en 3FM, waar ze opviel door haar grote passie en kennis van funk, soul, jazz, hiphop en r&b. Angelique zal in haar nieuwe programma op Sublime een podium voor talent creëren en een laidback vibe neerzetten.

Angelique Houtveen: “Mijn grote liefde voor de muziek die Sublime draait is nooit een geheim geweest. Met de nieuwe koers die zij inzetten zag ik kans om mijn hart te volgen en een programma te maken waar de liefde voor soul, jazz, funk centraal staat. Nederland (en daarbuiten) heeft zoveel talent binnen deze genres die een volwaardig platform verdienen. Dat wil ik graag creëren in de mix met vertrouwde classics en mooie verhalen. Een relaxte middagshow waar je bij kan thuiskomen.”

De komst van Angelique naar Sublime is onderdeel van een grotere metamorfose bij de radiozender. Eerder deze maand startte Jaap Brienen met ‘De Sublime Ochtendshow’. Francis Broekhuijsen startte met het avondprogramma ‘The Sublime Experience’. Candy Dulfer is begonnen met een nieuw zondagavondprogramma: ‘Candy’s World’. Dj Turne Edwards maakt elke vrijdagavond het programma ‘The Sublime WeekendMix’, en dj Rob Manga maakt op zaterdagavond het programma ‘The Groove’. Vanaf 1 maart zal doordeweeks dagelijks tussen 10.00 uur en 16.00 uur ‘De Sublime Non-stop Werkdag’ worden uitgezonden, met de beste funk, soul & jazzmuziek zonder onderbreking.

5 Comments

 1. Op een gelijkluidend bericht op nu.nl heb ik net onderstaande tweet gemaakt.
  Angelique Houtveen is niet alleen bij 3FM vertrokken, maar ook met stille trom bij @nposouljazz waar ze op vrijdagavond een programma had. Daar beweerden ze gewoon dat ze met vakantie was, waarom altijd die leugentjes bij de radio? Succes @AngeliqueMuziek!

  +

  En zullen ze bij 3FM nu opgelucht ademhalen, net als – vermoed ik – al die zure radio-watchers hier, dat ze is vertrokken en een van de oorzaken was dat het zo slecht gaat met 3FM? Zoek een andere stok heren en sla je eigen hond.

  Angelique is met stille trom vertrokken bij de NPO-radio, zonder bedankje, geen afscheid. Zo gaat dat in dat nare macho-wereldje.

  • Updeetje

   Angelique reageerde op mijn tweet en schreef dat ze wel op vakantie was en vrijdagavond haar laatste programma op Soul & Jazz doet. Ok, maar ze hebben nooit gezegd dat ze zou vertrekken, wat ze natuurlijk wel wisten, zeker toen bekend werd dat ze vertrok bij 3FM. Op mijn vraag of ze op 3FM een aardig afscheid heeft gekregen, gaf ze geen antwoord.

   (En voor wie het niet wist, of was vergeten, Sublime is vorig jaar in handen gekomen van NRC Media, onderdeel van het Belgische Mediahuis.)

   • Updeetje 2, wellicht een klein nieuwtje.

    Hoorde net via NRC dat Sublime op termijn van Utrecht naar Amsterdam verhuist naar het pand van de krant. maar de NRC gaat verder niet met de zender samenwerken, wel opmerkelijk vind ik, waarom neem je dan zo’n station over? Wel willen ze dan van hun studiofaciliteiten gebruik maken voor de productie van hun podasts.

 2. Gaat Martijn Soetens ook per 1 maart beginnen als music director? Want de huidige playlist is weinig verassend, teveel op safe “the usual suspects” in het genre Soul,Jazz en Funk komen helaas voorbij!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*