‘Margriet van der Linden moet gewoon stoppen!’


Na Özcan Akyol uit ook Angela de Jong forse kritiek op de talkshow van Margriet van der Linden. De kijkcijfers van M zijn al lange tijd slecht.

Angela de Jong zegt in de AD Media podcast dat als het haar op de vrouw af gevraagd wordt: ‘Margriet van der Linden moet gewoon stoppen!’


Özcan Akyol uitte deze week ook al kritiek. M heb ik vorige week echt heel minutieus zitten bekijken, want daar is gewoon een ongeluk gaande”, aldus de schrijver.

“Matthijs is weggegaan en dat is moeilijk om op te volgen – dat geef ik meteen toe, dat moeten we ook niet verwachten – maar dat iemand er iedere avond gewoon een totale mislukking van mag maken, al vier of vijf jaar, dat is wel heel bijzonder. En dat je door mag gaan en dat je eigenlijk geen fans hebt, dus je hebt niemand die naar je kijkt…”, aldus Akyol. 

De AD Media podcast is hier te beluisteren.


9 Comments

   • Weet niet of Matthijs dit weer zou willen doen, dus iemand anders zou dat ook wel kunnen natuurlijk. Iemand die een sfeertje neer kan zitten i.p.v. M of die andere 2 die daar niet elke avond een grafstemming neer zetten met dito items. Zo wil je de avond niet starten. Ze moeten allereerst die dwang om urgent te zijn laten varen. Dat was DWDD zeker in de laatste periode ook niet. De sfeer/tone of voice qua item en gastkeuze van een late night talkshow, moet er echt uit.

 1. Helemaal eens met Angela.

  DWDD terug met een ander presentator. Het perfecte format voor dat tijdstip op die zender. Het zal even wennen zijn in het begin een andere presentator maar, het format is sterk genoeg.

  • Ja zouden het moeten doen. Ze hebben chemie met elkaar dat hebben we al kunnen zien bij Studio Sport.

   Zij samen in het format van DWDD. Niet nog meer proberen een opvolger te maken. DWDD is gewoon het perfecte format voor een talkshow om 19.00u op NPO1. Nieuwe presentatoren Herman van der Zandt en Dione de Graaff. Zal even wennen zijn in het begin maar gaat uiteindelijk goed komen. Deze 2 om de 3 maanden afwisselen met een ander duo. Bijvoorbeeld Eric Dijkstra (al vond ik hem niet best bij OP1) en Frank Evenblij.

   Op de late avond stoppen met OP1. Daar om de paar maanden Sven Kockelman afwisselen met Fidan Ekiz.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*