Angela de Jong in De Nacht van Rutger (NPO Radio 1)

Het radioprogramma ‘De Nacht van Rutger’ (PowNed, NPO Radio 1) gaat dit weekend van start met een gloednieuw seizoen. In de eerste aflevering is AD-columniste Angela de Jong te gast. Rutger Castricum praat met haar over o.a. haar liefde voor televisie, de TikTok-generatie en haar ambities.

In ‘De Nacht van Rutger’ praat Rutger Castricum met gasten die een spraakmakende tijd doormaken of net achter de rug hebben. Niet vanuit een dure villa in Zuid-Frankrijk of vanaf een landgoed op Ibiza. Nee, gewoon vanuit zijn eigen wijnbar, in die mooie stad achter de duinen. Met een hapje en een goed glas wijn laten ze de teugels even vieren om hardop na te denken over hoe ze de turbulentie in hun leven doorstaan. 

Iedere zaterdag op zondagnacht van 00:00 uur tot 01:00 uur op NPO Radio 1. 

3 Comments

  1. Ik vond het een leuk programma hoewel Rutger niet de Rutger is die we kennen. Een beetje “bedeesde man” die soms heel voorzichtig vragen stelt.

    Geef mij maar “onze man in Deventer”

  2. Wanneer de man of vrouw die men bekritiseerd of belachelijk maakt ,niet in de buurt is, hebben tal van presentatoren ’n grote mond, maar wanneer men face to face ’n gesprek voert is van ’n kritische houding niets meer te merken. Luister en kijk naar Derksen, zo ook deze Rutger !!!! Jammer en n tikkie’bangig , je weet maar nooit of je de ondervraagde nog ‘ns nodig hebt.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*