Roelof Hemmen en Tom Dumoulin te gast op De Perstribune

Zondag 7 juni zijn Roelof Hemmen en Tom Dumoulin te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

De mediagast in het eerste uur van De PerstribuneRoelof Hemmen, maakte een opvallende mediatransfer. Afgelopen maandag is hij namelijk begonnen als nieuwslezer in de 538 Ochtendshow van Frank Dane, als opvolger van Henk Blok. Hemmen maakte de overstap van BNR, waar hij de afgelopen jaren onder meer presentator van het interviewprogramma Big Five was. Daarvoor was hij ook werkzaam als presentator bij RTL Nieuws.

Tom Dumoulin, de sportgast in het tweede uur, is volop in training voor de Tour de France, die dit jaar – als alles volgens planning verloopt – eind augustus begint. Voor Dumoulin wordt de Tour de eerste wedstrijd sinds juni 2019, toen hij afstapte in de Dauphiné met knieproblemen. De afgelopen maanden werd zijn comeback verhinderd door de coronacrisis. Intussen heeft de winnaar van de Giro van 2017 de overstap van de Sunweb-wielerploeg naar Jumbo-Visma gemaakt.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week onder meer aandacht voor de evolutie van het radionieuws: de anonieme nieuwslezer van weleer bestaat niet meer.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

3 Comments

  1. Roelof Hemmen is ook nog live op BNR te horen van 10 tot 11 (gezien via de webcam).
    Op 538 leest hij het nieuws van 9 uur (om half 10 is er geen nieuws meer op 538) en dan gaat hij dus naar BNR.

  2. Roelof Hemmen is ook nog live op BNR te horen van 10 tot 11 (gezien via de webcam).
    Op 538 leest hij het nieuws van 9 uur (om half 10 is er geen nieuws meer op 538) en dan gaat hij dus naar BNR.

    Even wat onderzoek gedaan… 🙂

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*