André van Duin viert zijn 75ste verjaardag bij MAX

Komende week is André van Duin te zien in Tijd voor MAX en TV Monument

Op donderdag 17 februari om 17.10 uur schuift André van Duin aan bij Tijd voor MAX op NPO 1. Verder staat hij op zondag 20 februari om 18.10 centraal in TV Monument bij MAX op NPO 1. Beide uitzendingen staan in het teken van de 75ste verjaardag van André van Duin.Tijd voor MAX – donderdag 17 februari om 17.10 uur bij MAX op NPO 1
André van Duin viert zijn 75ste verjaardag bij Tijd voor MAX. Janny van der Heijden komt langs om André’s favoriete gerecht te maken. Het belooft een feestelijke uitzending te worden met leuke verrassingen voor André. 

TV Monument – zondag 20 februari om 18.10 uur bij MAX op NPO 1
André van Duin groeide van een gewone Rotterdamse jongen uit tot een groot komiek. Ook is hij de man die tijdens de dodenherdenking op 4 mei een lans brak voor het Homomonument. Hij presenteert mooie programma’s zoals Heel Holland Bakt en De Grote Kleine Treinencompetitie. Samen met Janny van der Heijden laat hij per boot in Denkend aan Holland de schoonheid van Nederland zien. Ook vertelt André van Duin dat zijn moeder moest huilen toen hij vertrok voor een optreden, en ze vervolgens met mokkagebak werd getroost. 

In TV Monument bespreekt tv-chroniqueur Han Peekel de carrières van grote televisiepersoonlijkheden zoals cabaretiers, presentatoren en acteurs. Op zaterdag 19 februari staat om 17.10 uur Joop van den Ende centraal in TV Monument. Meer informatie over deze aflevering staat op onze perssite.

Tijd voor MAX
Donderdag 17 februari
Om 17.10 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os

TV Monument
Zondag 20 februari
Om 18.10 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie: Han Peekel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*