André de Duin staat centraal in MAX-Wintercampagne

MAX is er, óók in de winter! Met deze slogan laat de omroep zien er te zijn. Juist in deze tijd, waarin er weer maatregelen van kracht zijn, is dat extra belangrijk. De campagne bestaat onder andere uit winterse spotjes, een outdoor- en een onlinecampagne. Vertrekpunt is de website MAXiser.nl. Daarop is het complete aanbod te vinden; van informatie over televisie- en radioprogramma’s, webseries en podcasts, tot een unieke aftelkalender.

André van Duin staat deze campagne centraal. Hij heeft, speciaal voor MAX, een deel van zijn populaire nummer Als de zon schijnt opnieuw opgenomen, inclusief winters arrangement en aangepaste tekst. Bij het nieuwe nummer, dat de titel In de winter draagt, hoort een clip. Daarin zijn André van DuinJan SlagterDionne StaxJanny van der HeijdenMartine van OsSander ZwiepJan RietmanBert HaandrikmanJurgen van den BergElizabeth Lopez en Daniel Dekker te zien. Deze promo komt de komende weken veelvuldig voorbij op de verschillende kanalen.

3 Comments

  1. Echt reacties die je in deze tijd van hersenloze mensen verwacht. Deze hebben niks bereikt in hun leven, en vooral hun moeder spijt dat ze ooit geboren zijn

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*