ALLsportsradio viert tienjarig bestaan met XXL uitzending

Op woensdag 31 januari a.s. bestaat ons radiostation ALLsportsradio tien jaar. Dit wordt gevierd met een speciale XXL uitzending van ALLsportsradio LIVE!

Op 31 januari wordt vanaf 12:00 uur gestart met een vijf uur durende XXL uitzending van ALLsportsradio LIVE!, met bekende studiogasten, anekdotes en spraakmakende interviews van de afgelopen tien jaar.

De uitzending wordt gepresenteerd door Robert Denneman, Daan Prins en Ron Lemmens. Zij worden de gehele uitzending bijgestaan door verschillende co-hosts, waaronder Rick Winkelman, Frits Barend, Tom Coronel en Jacques Nieuwlaat.

Richard Krajicek
Deze XXL uitzending wordt afgesloten met een speciale aflevering van ‘Bloed, Zweet & Tranen’, waarin oud-scheidsrechter Mario van der Ende tennisicoon Richard Krajicek ontvangt. Krajicek won in 1996 de Wimbledon-titel in het enkelspel en is daarmee de enige Nederlandse tennisser die een grandslamtoernooi heeft gewonnen in het enkelspel.

Na 17:00 uur gaat de uitzending nog even door met een live verslag van de feestelijke Afterparty in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum.

Verhalen achter de sport
Tien jaar geleden startte ALLsportsradio als het eerste Nederlandse radiostation dat zich volledig richt op alle facetten van de sport. Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast topsport is er juist ook aandacht voor breedtesport en naast bekende sporten is er juist ook aandacht voor minder bekende sporten.

Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Tot aan de start van ons station was er relatief weinig aandacht voor sport op de Nederlandse radio. Naast het iconische radioprogramma ‘Langs de Lijn’, beperkte de aandacht voor sport zich vaak tot ‘een interviewtje’, waarin een sporter met een bepaalde  sportprestatie werd gefeliciteerd. Daar wilden wij verandering in brengen! Op ALLsportsradio brengen wij de verhalen achter de sport. Niet de prestatie, maar de sporter achter de prestatie staat bij ons centraal”.

Volgens Schotanus een niche die andere mediabedrijven hebben laten liggen: “De traditionele radiostations zijn gek genoeg nog steeds maar bezig met bereik, terwijl het medialandschap om ons heen steeds verder versnippert. Wij kijken hierbij, net zoals met al onze andere radiostations en podcasts, niet naar bereik maar naar relevantie. Je hoeft met een zakelijk sportprogramma immers niet de hele wereld te bereiken, maar uitsluitend de decision makers in de sport”.

Luisteren
De jubileumuitzending van ALLsportsradio is te beluisteren via www.allsportsradio.nl en naderhand als podcast terug te luisteren via alle bekende podcastkanalen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*