4 Comments

  1. Naast de zoveelste Akwasi teleurstelling, is er nog de bedenkelijke rol van de NPO. Waarom heeft men dit voorval onder de pet gehouden? Het uitstel moest afstel worden? Die tijd heeft men in ieder geval niet gebruikt om voorbedrukte aangiftes te maken. Ik vertrouw het gewoon niet. Van nature ben ik geen complotdenker, maar bij dit verhaal blijf ik vraagtekens houden.

  2. Ik heb dit voorval gemist. Als het waar is, vind ik nader onderzoek wenselijk, of eigenlijk noodzakelijk. Afhankelijk van de uitkomst, zouden corrigerende stappen niet uitgesloten mogen worden.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Akwasi mogelijk weg bij Omroep Zwart - Spreekbuis.nl
  2. NPO: Akwasi-incident heeft geen invloed op beoordeling Omroep Zwart - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*