Airen Mylene vaste nieuwslezer bij De 538 Middag met Frank Dane

Airen Mylene wordt de nieuwslezer in de middagshow van Frank Dane op Radio 538. Vanaf vandaag is zij vast onderdeel van het programma ‘De 538 Middag met Frank Dane’ dat iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur te horen is. Eerder was ze al te horen als invaller bij ‘De Coen en Sander Show’. Airen combineert haar nieuwe rol bij Radio 538 met de presentatie van onder andere het SBS6-programma ‘Shownieuws’.

Airen Mylene: ”Invallen bij Coen en Sander was een feestje en radio heeft sindsdien mijn hart gestolen. Ik heb onwijs veel zin om met Frank, Jelte en het team samen te werken.”

Frank Dane: ”Met de komst van Airen is het middagteam eindelijk compleet. Behalve een geweldige nieuwslezer is ze ook nog eens één van de leukste presentatrices van Nederland. Ik verheug me nu al op alle leuke radiomomenten die we samen gaan beleven!”

Jo van Egmond, die eerder het nieuws las in de middag, is meeverhuisd met ‘De Coen en Sander Show’ naar de vrijdagmiddag. Ook leest ze sinds oktober het nieuws van maandag tot en met donderdag tijdens de lunchshow van Coen Swijnenberg.

3 Comments

  1. Dat gaat natuurlijk alles veranderen! Zal dit de vooralsnog matige middagshow tot grote hoogte doen scoren?

    Ik zie haar overigens af en toe in het zaterdagprogramma met bloopers presenteren. Ik vraag mijzelf dan wel eens af waarom ze alleen een riem aan heeft. Zal ze er in de radiostudio ook zo bijzitten?

  2. “ Behalve een geweldige nieuwslezer is ze ook nog eens één van de leukste presentatrices van Nederland”

    Nederland raakt werkelijk niet uitgepraat hoe leuk ze is. Wat een talent! En nu blijkt ze ook nog nieuws van een papier te kunnen lezen. Ja echt een aanwinst voor de middagshow en 538 als geheel. Hoop dat ze de werkzaamheden bij Frank kan combineren met Lachen om homevideos want het zou een gemis zijn voor dat programma. Misschien kunnen ze daarvoor Hans Kraai terug vragen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*