Online Redacteur Radio Veronica (Talpa Radio)

Talpa Network is per direct op zoek naar een: Online Redacteur Radio Veronica.

Ken jij als groot muziekliefhebber je klassiekers? Schrijf je met veel plezier over het laatste muzieknieuws en weet je die berichten ook nog een aantrekkelijke titel te geven? Maak jij spraakmakende content voor Instagram van dat spannende interview in Veronica Inside? Dan ben je zonder twijfel het enthousiaste multi-talent dat we zoeken voor de online redactie van Radio Veronica!

Vind je ons veeleisend? Dan beschik je ook nog eens over het juiste analytisch vermogen. Als online redacteur ben je namelijk een onmisbare schakel in ons jonge en creatieve team. Je vertaalt samen met de eindredacteur online het merk Radio Veronica naar alle denkbare platformen. Je schrijft voor de site over de beste muziek ooit gemaakt, maar zorgt er ook voor dat de hoogtepunten van Rob Stenders op onze kanalen te vinden zijn. Jij fixt dat een artiest pas weggaat als er een foto is gemaakt voor Instagram, en stormt daarna zo snel mogelijk naar je laptop om het optreden op YouTube te zetten. Jij bént Radio Veronica online!

Wij zoeken een creatieve muziekliefhebber die…

  • De Nederlandse taal perfect beheerst;
  • Communicatief sterk is en beschikt over een gezonde dosis lef en humor;
  • Het (muziek)nieuws volgt omdat het kan en niet omdat het moet;
  • Verstand heeft van alles wat met online (content) te maken heeft;
  • Aantoonbare ervaring heeft in het werkveld. Een afgeronde hbo-opleiding in de richting journalistiek, media of communicatie is een pré, maar we vinden je kwaliteiten belangrijker dan je diploma;
  • Weet om te gaan met programma’s als Adobe Photoshop en Premiere;
  • Niet kan wachten om met een fantastisch team te bouwen aan een iconisch radiomerk.

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Upload dan een (korte) motivatiebrief en jouw cv!  Vergeet vooral niet om een link mee te sturen naar content waaruit blijkt dat jij de online redacteur bent die we moeten hebben!

Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze recruiters via jobs@talpanetwork.com of Solliciteer hier.

www.talpanetwork.com