538 Oranjefeest gaat niet door

De gemeente Breda geeft geen vergunning voor de 538 Oranjedag op 27 april wegens veiligheidsredenen.

Bij het testevenement zouden 10.000 bezoekers zijn, maar dat is nu van de baan.  Een petitie tegen het evenement is sinds vrijdag 367.000 maal ondertekend. Radio 538 geeft aan dat zij met een alternatief feest wil komen via radio, online en tv.

13 Comments

 1. Mooie quote van een GeenStijl reaguurder:
  “538 ooit leuk maar nu alleen maar van die praatzieke DJ’s met van die flauwe onderbroekenhumor. Complete faal om dit te organiseren. 538 is af.”

 2. 538-directeur Coco Hermans: “We gaan er alles aan doen om samen met de 538-dj’s en artiesten alsnog op 27 april het koningsdaggevoel bij 17 miljoen mensen thuis te brengen. Want Koningsdag = 538.” (Bron: 538.nl)

  Beste Coco, de enige reactie die hier zo passen is een excuus. Niet zo’n superslecht gespind PR-tekstje. Coco snapt het nog steeds niet. Coco is af.

 3. Weer zo’n voorbeeld de politie moet ook alles verpesten voor de mensen, geen wonder dat mensen zich tegen de politie keren!
  Laat de politie zich maar eens flink achter de oren gaan krabben en meer aan mensen denken dan aan orders of hun salaris, dan zullen ze meer respect krijgen dan nu

  • Komt het niet in je op dat de politie als argument gebruikt wordt? Afleiding beste man.
   De Gemeenteraad had al een signaal afgegeven dat de burgemeester een probleem had. Want hij had al 2 weken terug “de zaak geregeld met de overheid in Den Haar, Fieldlab en 538.
   Dus Depla zag de bui al hangen vanochtend………………….

   Maar ja, “na denken krijg je hoofdpijn van”.

 4. Dat hele testen is helemaal nergens voor nodig als alles weer terug gaat naar het oude normaal als iedereen (of het merendeel) gevaccineerd is. Hugo de Jonge wil maar testen, testen en nog eens testen. Je kunt dus op voorhand al weten dat ook hier weer gelogen word. Er is bij het kabinet en hun opdrachtgevers geen enkele intentie om terug naar het oude normaal te gaan. De mensen moeten wakker worden en inzien dat hier iets anders gaande is.

  • Haha, het antwoord van een wappie in optima forma. Je herkent het aan de slogan: de mensen moeten wakker worden. (Of ik hebt onderzoek gedaan op Feestbook en daar staat het)

   • @Erik Over een wappie gesproken. Ik haal mijn informatie zeker niet van social media. Het feit is dat het sterfte cijfer van covid in een jaar op 0,15% staat en daarmee dus gelijk is aan de griep. Er is niets ergers aan de hand dan andere jaren maar, blijft u vooral achter de media en het kabinet, met een mondkap oplopen, anderhalve meter afstand houden van iedereen, testen en u helemaal volspuiten met vaccins. Als u zo wilt leven, het maakt mij niet uit.

    • Met dit verschil, dat iedereen die beter wordt van een griepje weer “de oude” is, maar velen die “beter” worden van Covid-19 zijn beslist niet meer de oude! Sommigen kunnen na een jaar nog steeds weinig tot niks.
     Covid-19 is geen griepje!

 5. Ben zo benieuwd of er één DJ was die intern, of hardop op de radio, zich afvroeg of dit nou wel verstandig is/was..?
  Vorig jaar allemaal klappen voor de zorg, drie hele minuten zelfs.
  Hypocrisie te top.!!

  • Joh……die Mr Mol heeft extra lange armelen hoor, nog langer als die die gekke Turk…
   Dus als DJ (wouwelaar) bij het Talpa imperium kijk je wel uit, je ligt zo uit het peleton, en hup in de bezemwagen……

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*