300ste uitzending Nachtzuster op NPO Radio 1

In de nacht van donderdag op vrijdag 3 juni presenteert Astrid de Jong de 300ste uitzending van MAX’ NPO Radio 1-programma Nachtzuster. De nachtzuster biedt sinds 9 september 2010 elke donderdag op vrijdagnacht hulp en verzachting bij vragen van luisteraars.

Waarom groeien je vingernagels sneller dan je teennagels? En hoe weet een aspirientje waar hij naartoe moet in je lichaam om pijn te stillen? Al bijna 300 uitzendingen kunnen mensen dit soort vragen via de nachtzuster van Omroep MAX voorleggen aan het luisterpubliek van NPO Radio 1. De luisteraars geven antwoord, en dat levert prachtige gesprekken, bijzondere ervaringen en meestal ook zinnige antwoorden op.

Astrid de Jong: “Nachtzuster draait niet om het programma, maar om de luisteraars. Zij zijn eigenlijk de redactie. Ze leveren de vragen én de antwoorden. Dat levert weer zoveel mooie verhalen, ervaringen en kennis op, dat we ook de 300ste uitzending op die manier het allerleukste programma maken”. 

Ter ere van de 300ste uitzending blikt nachtzuster Astrid de Jong op Facebook terug op de meest memorabele vragen en antwoorden.

Nachtzuster: 300ste uitzending
In de nacht van donderdag 2 juni op vrijdag 3 juni
Van 02.00 – 06.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Astrid de Jong
www.omroepmax.nl
www.facebook.com/nachtzuster
@Nachtzuster

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*