23 juni: symposium Dag van de Digitale Radio

23 juni is door Digital Radio NL, NPO, VCR en Stichting ROOS ‘uitgeroepen’ tot Dag van de Digitale Radio. Op deze dag zal in Den Haag een symposium worden gehouden met nationale en internationale sprekers uit het digitale radioland.

Digitale radio is aan een flinke opmars bezig, aldus de organisatoren. Men stelt in de uitnodiging van het symposium dat de verkoop van DAB+ radio’s blijft toenemen en het zenderaanbod groeit. Alle Nederlandse publieke, commerciële en nagenoeg alle regionale zenders zijn landelijk digitaal te beluisteren. In onder andere Duitsland, Engeland, Zwitserland en Scandinavië is DAB+ hard op weg om FM te vervangen.

Dit is een een greep uit de onderwerpen die tijdens het symposium De Dag van de Digitale Radio aan de orde zullen komen:

·    De visie van Fiat Chrysler Automobiles Group op digitale radio, DAB+ als standaard door Robbert van den Heuvel, Communicatie Manager FCA Group
·    European Digital Radio Update door Ford Ennals, CEO Digital Radio UK
·    Sjors Fröhlich interviewt Jan Westerhof en Menno Koningsberger, voorzitter en vice-voorzitter Stuurgroep Digital Radio NL
·    Digital Radio Deutschland: Germany’s road to digital switchover door Helmut Bauer, Advisor Digital Radio Germany

Het volledige programma van 23 juni is hier te vinden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*